Dialogues and Natural History of Religion } David HumePublished
Welke wijsheid valt er te vinden in de boekenkast van Frank? In deze videoserie gaat Frank op zoek naar de wijsheid van de wereld in z'n eigen boekenkast waarvan hij de meeste boeken nog niet eens gelezen heeft!

Ken je dat; je loopt een winkel binnen en ziet een boek dat je niet van plan was te kopen maar de verkoper van dienst heeft ze zo strategisch gepositioneerd dat je ze gewoon niet kan missen. Je pakt het boek op en werpt een blik op de cover en vervolgens lees je op de achterkant in een paar zinnen geschreven wat je kan verwachten te lezen in dit boek. Interessant! Dit onderwerp sluit perfect aan bij project G dat je voor volgende maand gepland hebt en het is misschien een goed idee om dit boek aan je onderzoek toe te voegen...

Dan slaat het enthousiasme om in twijfel....ga je dit boek ook daadwerkelijk lezen? Heb je daar (nog) wel tijd voor? Je weet hoe het met de meeste boeken afloopt die je in een opwelling hebt aangeschaft....je wikt en weegt en legt het boek uiteindelijk weer terug. Een weloverwogen besluit. Het intellectuele centrum heeft dit keer kunnen ingrijpen op het roekeloze karakter van het emotionele centrum.

➤ Meer weten over het werk van StandUpCoach Frank Middendorp?
------------------------------------
➤ WEBSITE : https://www.frankmiddendorp.com
➤ FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/fmiddendorppersonalbranding
➤ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/frank_middendorp/

➤ WEBSITE : https://www.thebongo.club
➤ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/thebongo.club/

Het concept van de verschillende centra waar hierboven kort aan gerefereerd wordt is een kerngedachte uit het gedachtegoed van het stelsel van 'De Vierde Weg' (The Fourth Way)

➤ WEBSITE : https://gurdjieff-ouspensky-foundation.org/
➤ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/gurdjieff.ouspensky.foundation/
Category
History
Be the first to comment